Ghent Fashion Night goodlife emma

Gents modegezicht Emma Gelaude en muzikale lieveling van de internationale modescène Olivier Tjon organiseerden op 29 september 2012 in grandeur een unieke fashion show & party in de historische Concertzaal van de Vooruit.
Insteek waren de wintertrends van 2012 in designer fashion geshowd op hoog niveau.
"Om zo de deuren tot de magische wereld van de internationale modeshows op een kier te zetten", aldus de organisatoren.
Een primeur voor Gent.

Styling van de show gebeurde uit de collecties van de Gentse premium modewinkels waaruit Emma inspirerende & draagbare silhouetten van topmerken samenstelstelde. Draagbaar en letterlijk haalbaar, want de modellen verschenen in de meest trendy outfits die dit seizoen in de Gentse rekken liggen.
600 genodigden konden genieten van de show, meteen daarna werd de catwalk omgetoverd tot dansvloer, voor een fashionable party met 2000 danslustigen tot in de vroege uurtjes.

Emma Gelaude

Emma Gelaude, door l'Officiël omschreven als It-girl, bouwde na een internationaal parcours als model haar eigen business uit. EMMA is een team gespecialiseerd in personal styling en shopping en creatieve stylingconcepten voor bedrijven en merken.
Emma publiceerde de stylinggids IMPACT en deelt haar passie & fashion knowhow in verschillende columns en via haar drukbezocht blogplatform.
Na vijf jaar ervaring in het veld is Emma volledig klaar voor een volgende uitdaging: originele en stijlvolle fashion events waarvan Ghent Fashion Night de kick-off is.
www.MyfashionBlog.be

Olivier Tjon

Olivier Tjon stond als piepjonge dj mee aan de wieg van het new-beat fenomeen en draaide in legendarische clubs op 4 continenten.
Als de lieveling van de internationale modescene, zo was hij jarenlang huis-dj voor Dries Van Noten, monteerde hij sountracks voor Gucci, Celine, Diesel en recent nog Louis Vuitton.
Daarnaast ontpopte Olivier zich als gedreven party organisator met feesten zoals Free the Funk, Pop Life en Goodlife en het Burlesque festival Hotel Jarretelle.
www.GoodLife.be

Info

FASHION SHOW + PARTY
Zaterdag 29 September - 21.00 tot 05.00
Start Show 21.30 / Start Party 22.30 

Vooruit Ghent (Concertzaal) Sint Pietersnieuwstraat 23

Aanbevolen parking, St Pietersplein (open all night long)

Tickets voor de fashion show zijn te verkrijgen bij de GFN Fashion Partners Staanplaatsen: 15,00€
Uitnodigingen voor de Party zijn eveneens te verkrijgen bij de GFN Fashion Partners en Goodlife Partners

SKIP / CLOSE VIDEO